Gårdagens ridpass

Skrivet 2012-08-09 Klockan 15:51:19

Igår hoppade jag med Uno. Det gick super vi börjar få en riktigt bra rytm och hindrerna blir liksom inga svårigheter då avstånd osv blev perfekta. rev inte ett enda hinder igår vilket är ett bra tecken på att jag börjar få fram honom ordentligt så han hoppar upp sig! Annars kan han gärna peta ner en bom när jag inte lyckas få ihop honom och han blir lite lång, haha.
Så jag var super nöjd över honom igår och sååå taggad inför tävlingen näsa helg! om det nu blir någon.. Igår när jag hoppade sista hindrerna på kom jag på långsidan och skulle hoppa en vit oxer som sistasista hindret innan vi var klara hoppade han av en smula förtidigt och när han då ska lada slår han i frambenen i oxerns bakbom. Han slår inte i så kraftigt för bomen ligger kvar, men det känns som en stöt liksom innan han typ glider av bommen med frambenen. Sen när jag landar och bryter av känner jag att han är lite konstig... Och sen när jag ska trava av är han väldigt halt! Men fortsatte att trava lite till för att se om det släppte och det tyckte jag att det gjorde så skrittade hem sen och det var inget mer. Tänkte väl att han fick sig en smäll och precis som med oss gör det ju ont en stund efter.. Men i morse när jag gick ut på morgonen och skulle ta av hans back on track skydd så tycker jag att han såg och kändes väldigt lustig på höger fram. Han inte tänka så mycket mer på det utan sa hejdå och sen åkte jag och jobba. 
 
När jag kom hem berätta jag för mamma och hon sa att det lät som symtom på en senskada! jag bara VA kan det väl inte vara, inte tänkt åt det hållet äns.. Men jag tog in honom för att titta till honom såklart. Och då var han inte alls lika konstig som han var i morse men han har endå som en liten utbuknad på mitten av senan. Så jag longerade honom lite idag för att kolla om han var halt men varken jag eller mamma kunde avgöra om han var direkt halt. Tyckte väl inte att han var klockren men inte så halt så man såg det direkt eller som han var igår efter att vi landat. 
Sen är han inte svullen, varm eller öm vid utbuknaden så jag vet inte.. Tror (hoppashoppashoppas) att han bara fåt sig en liten smäll som går över av sig själv och att det inte är något allvarligt, men idag ska han få stå och nu ska jag gå ut och kyla hans ben i ca 30 min för OM det skulle vara en senskada så påskyndar det tydligen läkningen. Jag vet ju inte om det är något allvarligt, men något är det ju för han känns inte som han brukar i benet men det kan ju bero på en massa andra saker. Vi får helt enkelt hoppas att jag överdriver! att jag bara inbillar mig.. 
 
Haha hindret ser sååå litet ut, framhoppning.
 
Det kommer fler bilder senare i ett ensamt inlägg, nu ska jag ut till stallet. Har varit på sharpman idag också föresten, gissa vad jag köpte ;)
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se