Idag

Skrivet 2012-08-05 Klockan 00:09:55

Idag på morgonen har jag ridit dressyr för Marita, gick super. Är så glad över att han känns så fräsch igen! Film kommer imorgon, håll ut!
 
Sen har jag även ridit Camara idag, gjorde snett igenom i trav helt själv! Och hon bockade till lite för första gången men inget allvarligt, tyckte bara det var roligt att hon visade att det var lite liv i henne :D Imorgon ska jag och pappa rida ut med Uno och Camara, pappa sitter på Uno och jag sitter på Camara. Tänkte gå en kort sträcka, får ju inte göra henne trött men tanken är att hon ska komma av banan lite. Och eftersom Uno är så lungn blir han perfekta kompisen att ha med :)
 
Bild fårn första gången jag satt på henne!
 
Har hjälpt Cornelia med Caramell också... Igår fick hon följa med mig när jag skrittade ut och det märktes kan jag säga på att caramell att hon inte gjorde så mycket igår.. För hon bockade av Cornelia så fort hon ville galoppera typ, så då fick jag hoppa upp och jäklar vilken fart det var på henne! haha. Men grejen är den att jag behöver bara säga till henne några ggr sen slutar hon och är snäll som ett lam! 
Men imorgon ska vi longera innan vi hoppar upp för att se hu pigg hon är och sen ska jag rida lite för att se om hon är på bock humör, sen ska Cornelia rida. Vårat mål är att hon ska bli så bockfri som bara möjligt och jag tycker faktiskt att hon blivit bättre, hon ger sig liksom fortare nu. Men vi får se hur det går, bra för hoppningsvis :)
 
Sen har jag även hjälpt felicia med Moa. Skrittade och travade i padocken och övade på start och stopp. Idag gick det sådär eftersom hästarna fortfarande var ute i hagarna när vi höll på hade hon mer fokus på dem en på oss.. Haha men annrs skötte hon sig fint!
 
Det var väl det jag gjort idag, kan inte ladda upp bilder eftersom blogg.se inte sammarbetar+att mitt internett är väldigt segt.. Men bilderna jag tog idag får ni se imorgon!
 


Kommentarer
Postat av: Victoria

Skrivet 2012-08-05 Klockan 06:32:27
Caramell är ju Felice Wahls häst??

Svar: ja
ryyttarduon.blogg.se


URL: http://victoriamariajohansson.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se