Vilken känsla!

Skrivet 2012-08-02 Klockan 23:43:14

Min häst är "tillbacka"! Han var så j*vla fin idag. Började trava och förväntade mig att han skulle börja streta emot, men NEJ för första gången på flera veckor gav han efter och började jobba från första början av passet! red runt hindrerna och bara var lycklig. Sen när jag fattade galopp kände man verkligen att bakbenen kom under och galoppen blev jätte bra från första början, körde även lite tempoväxlingar och han lyssnade helt klockrent saktade ner när jag sa till och ökade när jag sa till, han lyde minsta vink och jag kunde fokusera på att hålla tempot och vägen utan att behöva bråka. Så himla härligt, det verkar somom han fattat att det inte gör ont längre!
Själva hoppnigen gick också bra, långa anridningar är inga problem och jag börjar känna mig riktigt samspelt med min häst! MEN jag hatar kombinationer just nu! Får aldrig något riktigt bra flyt i dem... Grejen är den att jag inte får upp honom tillräckligt imellan så även om jag kommer superbra på A så "tappar" jag honom fram till B och då blir han framtung och han river.... Måste bli bättre på att komma tillbacka och få upp honom samtidigt som jag driver, om jag gör det hoppar han hur bra som helst! Men sista gången jag hoppade kombinationen så blev den riktigt bra så det går ju, behöver bara tränatränaträna, övning ger färdighet eller hur var det? :) 
Såg på alla bilderatt jag måste korta stiglädrerna! Kändes inte konstigt när jag red, men nu nöär jag ser bilderna ser jag att dom är för långa...
 
Har fler bilder men de kommer upp imorgon för nu ska jag sova, ska ju jobba imorgon.. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se