Gårdagens och förgårdagens ridpass

Skrivet 2012-07-07 Klockan 11:51:07

Mitt internett kommer och går lite som det vill så därför kunde jag inte skriva något mer igår... Men iafl tänkte skriva om igår och i förrgår för ligger lite efter.
 
Börjar med torsdagen. Då red jag i ridhuset, jobbade massor med höger galopp! Började med att värma upp honom ordentligt i traven, stälde i olika riktningar osv. Sen när jag var nöjd började jag med höger galopp, började lite lätt med tempo växlingar ,trav till galopp osv, och lite olika ridvägar. Sen efter en stund började jag kräva mer av honom och man kände verkligen hur han stod emot så jag fick lirka lite och göra olika saker hela tiden så han inte skulle komma undan. Men efter en stund började han ge med sig och det flöt på, då höjde jag ribban ett snäpp till och började jobba med små små volter för då tvingas han verkligen (om jag håller koll ordentligt på yttersidan) att trampa under sig med bakbenen. När jag jobbade med detta släppte mycket och han fick en mycket finare galopp! 
Dock höll jag inte på så länge med detta pga att han inte är så stark så ville inte köra helt slut på honom och riskera att han snubblar eller något annar dumt... 
Sen var det roliga att när jag sedan började jobba lite i vänster galopp så var han hur fin som helst! Så man kände verkligen att jag hade fått tag i honom i höger galoppen för han gick verkligen skit fint i vänster, så det var ett lyckat ridpass!
 
Uno före ridpasset:
Uno efter, trött och svettig!
haha gäsp!
Tröööt kille<3
 
 
Igår var jag ju ute och sprang med min häst, haha lekte hund. Och först tyckte Uno att jag var väldigt konstig som skulle springa han tänkte säkert "är du dum eller" , haha så han försökte sakta av flera gånger.. Men då blev jag tillslut lite sur på honom och då va det som om han gav upp och bara "ok matte jag springer väl då.." och då gick det riktigt bra faktiskt!'
Förutom att när vi var påväg hem så kom det världens regnskur med största vattendropparna på länge så det blev typ att springa allt va vi hade tillbacka till stallet. Vilket Uno tyckte var super roligt så han började galoppera, haha men vi blev endå genomblöta... Och sen fick vi skritta av genom att gå runt runt i stallet vilket Uno tyckete var skit tråkigt... Haha men det var iafl roligt att springa med sällskap det blev som en dragningskraft att orka mer! Så kan rekomendera att leka "hund" med era hästar, haha.
 
(dålig bilder men bateriet i kameran tog slut...) Blöt häst efter springturen!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se