Gårdagens ridpass

Skrivet 2012-07-01 Klockan 17:03:47

Igår red ju jag dressyr på min lilla häst. Och det gick jätte bra! Går så mycket bättre när man får hjälp. Nej men först red Marita lite för att mjuka upp honom och jag verkligen älskar att se henne rida honom för man får liksom se honom på ett annat sett än när man sitter på. Sen är han ju stor också så det ser så maffigt ut när marita får under bakbenen ordentligt på honom för då ser han så lätt ut.
Men iafl så jobbade jag extra mycket i höger varv då han är svagast där och i slutet tycker jag att det flöt på riktigt bra. Jobbade mycket med tempoväxlingar och att han skulle gå kvar i formen när man bytte gångart osv. Och det känns att han har blivit starkare för han har mycket lättare för allt nu. 
Sen berömde marita mig för min fina sitts dom tyckte att jag verkligen red genom sätet, och det känndes verkligen som det för jag behövde nästan inte ta någonting i munnen men endå så lyssnade han superbra på mina hjälper. Det är en sådan härlig känsla när man lyckas med det! Annars brukar jag oftast bli stark i handen och inte rida med sätet alls och då skjuter han bara ifrån benen och det blir inte bra alls, haha. 
Så jag var iafl jätte nöjd över passet, dock hade jag ingen som kunde fota eller filma då jag red på morgonen så nästan alla sov, haha.
 
Invigde också mina "dressyr" skydd! Han blev supersnygg!
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se