kikat lite

Skrivet 2012-07-03 Klockan 07:53:00

på LA programmet i dressyr efter gårdagens ridpass och måste säga att med lite träning till så sätter vi nog detta program. Det jag är lite orolig för är tio metersvolterna, både i trav och galopp. I små volter blir han lite låg, tappar baken och powern i steget så det vet jag kmr vara våran svaghet och det måste vi få upp!! Förvända galoppen är han super i och skänkelvikningarna tror ja vi åtminstone ligger på 5-6 poäng. 

Vad vi ska träna på i dressyrsadeln: ( Han släpper ju inte hundra när jag rider i den men det vet jag ju är för att ja inte tycker ja kommer åt honom så som ja gör i hoppsadeln, jag är ju trots allt hoppryttare.)

* Kunna träna upp ännu mer power i steget och orka jobba i uppförsbacke hela tiden. Han ska som sagt inte få tappa powern i små volter osv. Kommer under träningen såklart varva stora med små volter!

*Träna mer på skänkelvikningar, att sitta upp mer rakt och helt enkelt träna på hjälpen, så jag inte behöver göra sån överdriven skänkel för att få han att flytta.( Men det har blivit så mkt bättre, för två veckor sen kunde vi inte ens göra skänkelvikning i skritt!! , llr sam kan såklart men jag har tappat så mkt.)


*Jag själv ska träna på att sitta upp och rida med skänklarna och inte med händerna.Vilket också är på bättringsvägen!! 

Vi har ju trots allt blivit klubbmästare i dressyr och vinster i både LC och LB :)

( sam är inte fin i knoppar, därför han har utsläppt ;) )























 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se