Besöket hos tandläkaren

Skrivet 2012-06-11 Klockan 16:28:01

Vi åkte dit så vi var där vid nio sen fick vi gå in och Uno tyckte det var lite skumt, haha. Sen fick han lugnande och han blev jätte trött och jätte söt, haha.
Sen började veterinären kolla honom i munnen och det första hon konstarerade var att han hade tandsten. Sedan såg hon även sår i munnen på höger sida och så hade han "hakar" på tänderna längst bak vilket gör att han sliter ojämt på sina tänder och det bildas vassa kanter på tänderna längst ut och då blir han känslig vid tryck för tänderna skaver i munnen och darav såren i munnen. Det var mest problem på höger sida och hon frågade om han var jobbigast där och det är han ju, och sen sa hon det hon misstänkte att han gjorde och allt stämmde tex det där med att han har börjat slänga med huvudet när man rider.
Sen slipade hon till tänderna så det inte är några hakar kvar och tog bort tandstenen så nu ska han vara som vanligt. Och om 9 veckor ska vi tillbacka för att se så han sliter jämnt på tänderna så det inte uppstår några nya hakar. Skönt att det är fixat och nu kanske min häst blir som vanligt igen för hoppnings vis, haha.
Bilderna är tagna med min mobil, därav kvaliten..
'
Undersökning av tänderna.
Slipar för fullt
Trött häst som får vakna till medans det lungnande medlet släpper<3 (Undertiden gick jag och mamma till travshopen men va vi köpte kommer i ett annat inlägg!)Kommentarer
Postat av: emma bergkvist

Skrivet 2012-06-11 Klockan 21:32:47
Älskar alla tandläkares jätte fina luvor! Hahah

URL: http://bleccans.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se