hmmm

Skrivet 2012-06-03 Klockan 21:07:06

Inte skrivit så mycket på ett tag, både för att lusten inte varit så stor men även för att det är mycket i skolan just nu såhär innan somarlovet!
Men iafl hade tänkt att dra lite snabbt vad som hänt den senaste tiden och sen dagens ridpass.
för några dagar sedan hade jag ett väldigt dåligt ridpass... Han gick inte fram alls och hängde i munnen och kastade med huvudet, helt olikt honnom! Men då la jag det på mig själv tänkte att jag antagligen inte fick igenom honnom ordentligt och att han testade mig elr nåt. Så då bad jag Marita att rida honom och då brukar han ju bli som en dröm eftersom hon verkligen kommer åt honom (hon rider MSV dressyr), jag sa inget om att jag tyckt att han varit stel osv. Sen efter en stund när hon ridit gjort allt för att mjuka upp honnom saktar hon av och frågar om jag tyckt han varit konstig på sista tiden, och sen sa hon precis det jag kände. Att han hängde i munnen var osamarbetsvillig och slängde med huvudet, hon sa att det var som en annan häst! Det var ju skönt att höra att hon tyckte samma, sen föreslog hon att vi skulle åka till tandläkaren med honom. Hennes häst blir tydligen likadan när hon får sår i munnen av hakar på tänderna. Så nu på måndag ska pappa ringa till kliniken och boka en tid så fört som möjligt, och eftersom vi inte är säkra på om det är det vill jag inte rida markarbete på honnom iafl, tänk om han har jätte ont! Så nu har jag skrittat i två dagar och det suger men tänker inte hålla på i munnen fören vi uteslutit att han inte har ont i den!
Dagens ridpass då: Red först ett varv i skogen sen gick jag och klättrade med honom, superbra för då håller jag inte på i munnen men han får endå jobba!
Finaste hästen<3


Kommentarer
Postat av: MAJA - retardriders

Skrivet 2012-06-04 Klockan 20:56:34
händer lite roliga saker imorgon, vill du se det på bloggen? let me know ;)



http://retardriders.blogg.se/

URL: http://retardriders.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se