Älskar bilden!

Skrivet 2012-05-05 Klockan 11:07:00

Denna bild kommer upp om man söker på ordet häst på google. Och jag har alltid gillat den här bilden! Man får liksom ett perspektiv på hur stor skillnad det kan vara mellan en "häst" och en "häst", både till storlek men även till personlighet. Det är ju fortfarande en häst menar jag även fast den är 1,80 eller 60 cm i mankhöjd.
Det är en anledning till varför jag tycker om hästar så mycket, de är individer! Den ena är inte den andra lik!
Det är så härligt att komma till stallet och hälsa på en häst som inte är sin egen eftersom man ibland märker hur anorlunda den hästen är mot sin egen, det tycker jag är jätte häftigt för det visar ju att alla hästar är unika. Och det slår en att man blir liksom kompis med sin egen häst! Man lär sig hur just den hästen funkar och vad den gillar och inte gillar. Och sedan blir ett team på tävlingsbanorna och bästa kompisar i stallet.
Och mei pappa brukar faktiskt säga:
Man kan ha världens finaste häst men tycker man inte om den så spelar det ingen roll hur fin hästen är för då kommer man aldrig ha lika roligt som den som har en häst som man älskar över hela sitt hjärta!
Och jag tror det är väldigt sant! Eftersom man lägger ner så många timmar på en häst så gäller det att man har en häst man tycker om för det blir genast SÅ mycket roligare då!
Här har ni min lilla prins! älskar tungan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se