Munsboro Samuel

Skrivet 2012-02-15 Klockan 20:05:00

som är hans hela namn. kallas: burre,bollen,sam,sammy osv. Kärt barn har många namn right ? ;)

Sam är född 94 och importerad från Irland, En ponny på ''148'' hehe ;) Världens mysigaste personlighet och hur go som helst att ha och göra med. En ponny som haft änglavakt genom hela sitt liv med att ha haft både spricka i benet och skadat sig då han importerades. Han är även otroligt klumpig och har gått omkull så många gånger man inte kan räkna till men ändå är han idag 18 år och håller fortfarande som tävlingshäst ! :)
Sam och jag har hoppat LB på tävling och även ridit LB i dressyr. Med goda resultat på båda banorna, det planeras in LA starter i dressyr också. 
Jag älskar den här hästen över hela mitt hjärta och kommer aldrig träffa nån annan häst som han, han står mig så varmt om hjärtat älskade ponny <3
Tillsammans har vi i dressyr vinster upptill LB och i hoppning har vi placeringar upptill LC.
Sam har gjort tagit mig från en ridskoleryttare till en tävlingsryttare och jag är honom såååå tacksam! 


Cassandra

Skrivet 2012-02-15 Klockan 20:05:00

Info kommer snart ..


Amanda Felicia Carlsson

Skrivet 2012-02-15 Klockan 20:04:00

är mitt namn men jag föredrar att bli kallad manda bara ;)
Jag är sexton år, blir sjutton i år. Alltså född 95. Jag bor utanför linköping och går på klara gymnasium, Samhäll med media inriktning. GIllar att fota och pyssla med bilder, även skriva journalistiska texter.
Jag har en Nikon D3100 som jag fotar med. 
Förövrigt älskar jag musik, allt från ballader till rock och skrik musik. Största favoriten måste nog vara michael jackson! rip. Annars är jag oftast i stallet eller med kompisar. 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se