Resultat, Kinda

Skrivet 2012-10-15 Klockan 13:54:00

ett skitpet i 110 på sista hindret i grunden..
Men sen i 120 så fick jag min första nolla någonsin och det räckte till en fjärde plats, var skit glad förstås!
 
Fina häst <3


Jag är med och tävlar hos lamia

Skrivet 2012-10-14 Klockan 07:46:00

 
http://lamias.se/?p=7883#comments


Filmerna

Skrivet 2012-10-08 Klockan 14:46:26

110 cm
 
115 cm
 
Säg vad ni tycker :) inte nöjd över lag, men kom runt, trippelbarren tar jag helt på mig själv. Annars nöjd med min ridning. Sen kan det ju inte alltid gå bra, som manda sa utan motgång ingen framgång


Tävling Vreta

Skrivet 2012-10-07 Klockan 14:48:39

Jag har starka misstankar över att min lilla häst var väldigt kissnödig hela tiden idag... Han gick inte fram för ett öre och på framhoppningen till 115 vägrade han flera ggr! Inte likt honom... Och det första han gjorde när vi kom hem var att kissa i timmar typ!
Då kan ni ju tänka er resultatet ;) Skit nöjd över min ridning idag för trots att han inte var sig själv en enda sekund när det kom till hinder, han var skitfin på framhoppningen, så lyckades jag rida runt honom. Mindre nöjd till ridningen till trippelbaren i 115 bara som ni får se sen i filmen, helt mitt fel hade jag bara ridit på istället för att fegat ur hade han hoppat.Och jag vet att trippelbarrar är det lättaste hindret på banan, för HÄSTEN att hoppa för människor är det riktigt physiskt svårt, haha. Speciellt när jag vet att jag sitter på en häst som gärna hoppar lite innan man borde.. Har ju inte lust att gå omkull...
 
Första klassen 4 fel
nej men i första klassen var han hur seg som helst! Fick rida varenda språng, rev dock ettan sen klarade vi oss runt utan fler fel. Men jag tror han var kissnödig för han lyfte liksom inte riktigt på benen och hoppade inte upp sig ordentligt. Han hoppade även i bott på några hinder vilket han aldrig gjort förut! Och var i typ varenda bom i oxrarna trots att han kom bra.
 
Andra klassen 16 fel, tror jag att det va

På framridningen till andra klassen kändes han finare men som sagt om han var kissnödig till första klassen var det ju förstås värre till nästa... Så han vägrade på räcket 2 ggr och oxern en gång på framridningen -.- Men sen när jag väl kom in på banan gav jag mig f*an på att komma runt! och kan säga att jag var helt slut när vi hoppat klart benen bara skaka, jag var tvungen att passa honom varje språng då hela han inte ville hoppa, stackarn kan förstå honom. Men vi kom runt! Dock med ganska många fel... Rev mest men stannade på en tripp som jag helt tar på mig själv, jag slutade rida och då stannade han. Annars känner jag att jag red så bra jag kunde med de förutsättningarna.
 
Dagen var ju inte så lyckad men jag lärde mig att rida till hinderna kan jag säga! Och att låta honom kissa innan vi åker, stackarn kissnödig och ingen fattar, om de endå kunde prata, haha. 
Men vi tar nya tag nästa söndag då det är en 110 och120 som gäller!
 
 
Höjden är ju inga problem iafl.. 115 cm Bilderna från filmen, men manda var där och fota så får se om det blev några bra bilder sen :)

110
 
 


Stallet

Skrivet 2012-10-05 Klockan 15:10:15

Ska ut till stallet nu innan hästarna kommer in för att mocka. 
Ska rida Uno i ridhuset och sen ska jag rida både Ellen och Camara. Även lyfta hovarna på fölungarna och hantera hingsten, fullt upp alltså ;)
 
Bästa bilden från igår, haha


Shopping

Skrivet 2012-10-04 Klockan 23:28:45

Mamma och jag tog en sväng till sharpman sen iafl :) Köpte lite bra grejer bland annat detta :
 
ett par dyón shortchaps!
 
Och lite till men resten får ni se imorgon, kan säga att jag iafl bara köpte saker jag faktiskt behöver! Men har fortfarande lite saker som borde införskaffas.. dock får det bli om ett tag. Nu slipper jag ju tävla på söndag i strumpor iafl, haha
 
 


Jag är med och tävlar hos Linn

Skrivet 2012-10-04 Klockan 23:08:00

Om dessa:
 va med ni också ;) http://ztreliin.se/2012/october/bloggtavling.html#comment


Man bara måste älska hösten..

Skrivet 2012-10-04 Klockan 15:30:43Måste ha grejer

Skrivet 2012-10-04 Klockan 13:16:44

Skulle vilja åka til sharpman/hööks/travshoppen och köpa grejer till mig för en gångs skull. Skulle behöva ett par nya schaps då mina är helt trasiga nu.. Sen skulle jag behöva ett par nya stallskor då det är hål i mina och inte så kul nu när det typ regnar hela tiden, blöta fötter är en av de saker jag hatar. Sen skulle jag vilja ha en ny hjälm då den jag har har jag haft i ca 3-4 år nu så den ser inte så fräsh ut+ att den antagligen inte skydder så bra då jag ramlade av på lisa en gång och hamna under henne så hon sparka (som tur va) i hjälmen. sen är ju alltid ett + med ett par nya vita ridbyxor då mina inte blir riktigt rena i tvätten längre och gärna någon snygg jacka nu till hösten då det är hål i min som jag har nu..
 
Märks att jag prioriterar hästen när det kommer till att köpa grejer, hah. Föresten så skulle Uno behöva ett nytt regntäcke då det han har bet han sönder så var tvungen att ta bort innerfodringen och nu har jag upptäckt att täcket blir blött jätte fort, suck -.-
 
Och vad ska pengarna till allt detta komma från undrar jag.. Min lön kommer in aldeles snart men den räker kanske till typ 1/8 del av det grejer jag faktiskt behöver.. Mamma kommer antagligen sponsra lite men känns som jag bara ber om pengar hela tiden ta bara startanmälningarna..
 
 
Nu ska jag iafl gå ut till stallet och mocka osv, kanske rida eller så rider jag senare. 


Uppdatering

Skrivet 2012-10-04 Klockan 09:38:38

Full fart, dålig uppdatering.. Aja KM i tisdags gick bra men inte så bra som jag hoppats, haha ;) Nej men Uno var på topp och han kändes jätte fin, 0+0 i 100 cm men 4 sekunders sämre tid en vinnaren så tvåa. Och i själva KM klassen var han ännu finare! Var felfri rakt igenom tills jag kommer till sista hindrerna.. En kombination oxer räcke, han kommer in lite stort på oxern och får inte upp honom och slutar rida totalt så han bryter ut. Dock var han smart som gjorde det då han inte kunnat hoppa utan att typ slå ihäl sig, så det tar jag på mig själv skit surt var det! Men Annars kändes han jätte fin :)
Film kommer så fort manda skickat den..
 
Sen har jag ju lite fler tävlingar på G:
 
I verta som är på söndag är det 110 och 115 jag ska hoppa, känns nu som om 100 cm är för litet för Uno han tar det inte seriöst. Sen både i Kinda och Linköping har jag anmält mig till 110 och 120.. Men jag tror det kommer gå jätte bra :)
 
Igår red jag bara ut på Uno skrittade i ca 1 och en halv timme, super mysigt <3
Och så hanterade jag Julius, ställde honom på gången och borsta och han sa ingenting, det var som om han aldrig gjort ngt annat så det märks att jag hanterade honom mycket som föl, det lönar sig ;)
 
 
 


Idag

Skrivet 2012-10-01 Klockan 22:20:10

Har jag ridit Camara och Uno, och så har jag och mamma hämtat hem Julius :)
 
Camara reds en snabbis på ridbanan,skritt trav och galopp sen räckte det för hennes del, men hon skötte sig bra så var nöjd.
 
Uno jaggades och arbetades lite i ridhuset och sedan red jag ut en sväng, tagga KM imorgon!
 
Sen har vi även varit och hämtat våran hingst Julius från hans lösdrift, och nu ska jag putsa upp och fostra honom så han kan visas på omdömme snart för att se om han ska vara hingst eller inte ;)
 
Han verkade iafl trivas att bli installad. Dock fick vi flytta på camara då de blev väldigt "kära" i varandra... haha
Han är väldigt lik sin mamma också tycker jag :)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se