Dagens resultat

Skrivet 2012-08-25 Klockan 19:19:49

Måste först och främst säga att jag är supernöjd med både svarta och Arizona! Skötte sig bra när vi skulle knoppa osv, även om de tröttnade efter en stund, haha. Svarta skötte sig utmärkt när vi skulle lasta medans Arizona inte alls ville... Men efter lite övertalning gick det med :) Sen bar det iväg!
 
Arizona var först och måste säga att hon har aldrig skött sig så bra som hon gjorde idag! Kom in och ställde upp sig utan att krångla eller nått. Sen när vi skulle springa travade och skrittade på fint, sen när hon skulle visa traven lös! Hon har aldrig travat så bra när vi tränat med henne! Mjuk och luftig, inte alls kort i fram som jag trodde att hon skulle vara. Sen i galoppen var det Ellens förtjänst att hon galopperade så bra som hon gjorde då Ellen tog det lungt och satte henne lite på plats när Arizona ville dra ivär, haha. Galoppen var iafl också jätte bra, men hon hoppade över staketet i galoppen en gång, haha men hoppade snabbt ut när hon såg att mamma inte var där.
Poängen då? Jo vi vet faktiskt inte då de var hemliga. Hon blev iafl klass 1 och ska tillbacka imorgon för att se vem av de bästa fölungarna som van! Kanske är hon en vinnare? haha nej men man vet ju inte, gick ju över förväntan idag iafl :) Tycker det var jätte roligt att liksom få bekräftat att hon är fin!
 
Busunge! 
Fina tjejen!
 
Sen var det den svartas tur! Han tyckte att domarna var läskiga och när han kom in var han jätte spänd.. Vilket resulterade i en dålig skritt, trav och galopp... Han kom liksom aldrig riktigt till ro utan var ganska spänd. Han fick dock bra på typ, men sen är det ju hans bakben som inte är riktigt korrekta och så hänger han lite i framknäna. Men detta är ju sådant som jag tror kommer fixa till sig med åldern han är ju trots allt bara 2 månader medans Arizona är 5. 
Men han var foglig, lätt och lasta skötte sig bra när jag skulle ställa upp honom osv så jag är jätte nöjd det enda hade ju varit om han kunnat slappna av lite men jag vet ju redan att han är lite osäkrare än Arizona så det var inte direkt en överaskning att han tyckte att det var läskigt :)
Hans poäng blev iafl 41 dock vet jag inte vilka poängen var för vi glömde att hämta ut protokollet, får göra det imorgon.
Blev lite ledsen när jag kom på att vi inte tog någon fin rosset bild :( men direkt efter att vi kom ut så lastade vi så det glömdes bort.. :(
Dock så när jag satt på läktaren för att se min farbrors häst, var det en som nog var lite äldre än mig som fotade med värsta objektivet! Så jag frågade om hon hade fotat våra hästar och det hade hon för hon fotade tydligen alla hästar, så om ett tag får ni ennu finare bilder än dessa att titta på!
 
Som sagt kollade även på min farbrors häst som roligt nog är en halvsyster till Arizona! Hon var fin men inte lika fin som Arizona då hon fick poängen 42 och utanför klassifisering. Söt var hon dock men inte så lik. Roligt endå att se att stoet och turen ochså har en roll i vad man får för någon avkomma även om det är samma pappa :)
 
Hon och hennes mamma ville iafl inte bli lastade... så vi fick hjälpa till, haha
Nu vill jag inte mer sa morsan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se