Tävling Vreta

Skrivet 2012-10-07 Klockan 14:48:39

Jag har starka misstankar över att min lilla häst var väldigt kissnödig hela tiden idag... Han gick inte fram för ett öre och på framhoppningen till 115 vägrade han flera ggr! Inte likt honom... Och det första han gjorde när vi kom hem var att kissa i timmar typ!
Då kan ni ju tänka er resultatet ;) Skit nöjd över min ridning idag för trots att han inte var sig själv en enda sekund när det kom till hinder, han var skitfin på framhoppningen, så lyckades jag rida runt honom. Mindre nöjd till ridningen till trippelbaren i 115 bara som ni får se sen i filmen, helt mitt fel hade jag bara ridit på istället för att fegat ur hade han hoppat.Och jag vet att trippelbarrar är det lättaste hindret på banan, för HÄSTEN att hoppa för människor är det riktigt physiskt svårt, haha. Speciellt när jag vet att jag sitter på en häst som gärna hoppar lite innan man borde.. Har ju inte lust att gå omkull...
 
Första klassen 4 fel
nej men i första klassen var han hur seg som helst! Fick rida varenda språng, rev dock ettan sen klarade vi oss runt utan fler fel. Men jag tror han var kissnödig för han lyfte liksom inte riktigt på benen och hoppade inte upp sig ordentligt. Han hoppade även i bott på några hinder vilket han aldrig gjort förut! Och var i typ varenda bom i oxrarna trots att han kom bra.
 
Andra klassen 16 fel, tror jag att det va

På framridningen till andra klassen kändes han finare men som sagt om han var kissnödig till första klassen var det ju förstås värre till nästa... Så han vägrade på räcket 2 ggr och oxern en gång på framridningen -.- Men sen när jag väl kom in på banan gav jag mig f*an på att komma runt! och kan säga att jag var helt slut när vi hoppat klart benen bara skaka, jag var tvungen att passa honom varje språng då hela han inte ville hoppa, stackarn kan förstå honom. Men vi kom runt! Dock med ganska många fel... Rev mest men stannade på en tripp som jag helt tar på mig själv, jag slutade rida och då stannade han. Annars känner jag att jag red så bra jag kunde med de förutsättningarna.
 
Dagen var ju inte så lyckad men jag lärde mig att rida till hinderna kan jag säga! Och att låta honom kissa innan vi åker, stackarn kissnödig och ingen fattar, om de endå kunde prata, haha. 
Men vi tar nya tag nästa söndag då det är en 110 och120 som gäller!
 
 
Höjden är ju inga problem iafl.. 115 cm Bilderna från filmen, men manda var där och fota så får se om det blev några bra bilder sen :)

110
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se