Uppdatering

Skrivet 2012-10-04 Klockan 09:38:38

Full fart, dålig uppdatering.. Aja KM i tisdags gick bra men inte så bra som jag hoppats, haha ;) Nej men Uno var på topp och han kändes jätte fin, 0+0 i 100 cm men 4 sekunders sämre tid en vinnaren så tvåa. Och i själva KM klassen var han ännu finare! Var felfri rakt igenom tills jag kommer till sista hindrerna.. En kombination oxer räcke, han kommer in lite stort på oxern och får inte upp honom och slutar rida totalt så han bryter ut. Dock var han smart som gjorde det då han inte kunnat hoppa utan att typ slå ihäl sig, så det tar jag på mig själv skit surt var det! Men Annars kändes han jätte fin :)
Film kommer så fort manda skickat den..
 
Sen har jag ju lite fler tävlingar på G:
 
I verta som är på söndag är det 110 och 115 jag ska hoppa, känns nu som om 100 cm är för litet för Uno han tar det inte seriöst. Sen både i Kinda och Linköping har jag anmält mig till 110 och 120.. Men jag tror det kommer gå jätte bra :)
 
Igår red jag bara ut på Uno skrittade i ca 1 och en halv timme, super mysigt <3
Och så hanterade jag Julius, ställde honom på gången och borsta och han sa ingenting, det var som om han aldrig gjort ngt annat så det märks att jag hanterade honom mycket som föl, det lönar sig ;)
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se