Ett blåmärke

Skrivet 2012-09-12 Klockan 15:14:26

Ja det var det hältan och svulnaden berodde på, haha. Super skönt dock men klumpig häst jag har dock! hon måste slagit sig själv ordentligt för att hon skulle vara så hallt som hon var!
Först longerade vi henne i ridhuset, och hon skötte sig super det var som aldrig gjort ngt annat än blivit longerad! Till och med veterinären tyckte hon var duktig, haha :)
Sen ultraljudade vi senan och veterinären var skit bra för hon tog tid och förklarade för mig vad man såg på skärmen, så man fattade lite iafl av allt det svartvita, haha. Och då kom hon fram till att hon hade en blodutjutelse, alltså ett blåmärke, precis där hon var svullen. Veterinären tyckte dock att det var bra att vi åkte för hon misstänkte en senskada i början, så skönt att det inte var det :)
 
På väg
Framme
En rakad sena inför ultraljudet..

 
Men eftersom vi nu kom fram till (eller ja vi har alltid vetat) att hon är så klumpig åkte vi till sharpman för att köpa ett par cob skydd. Eftersom Full är förstora och ponny är för små -.- hon har lite korta ben haha. Men iafl så hittade vi inga skydd i cob som var mitt i mellan liksom, förutom veredusskydden.. De var perfekta..! Men snällaste mamman jag har så köpte hon dem iafl, hon tyckte att hon behövde ett par ordentliga skydd. Men vi delade på priset så jag fick också bidra, kändes bättre så :)
Provade dem förstås så fort vi kom hem, hehe och ja de passade perfekt!
 
Sen fick en trött Camara gå ut i hagen, till kompisarna :)
 


Kommentarer
Postat av: Nelly

Skrivet 2012-09-12 Klockan 18:40:00
Så bra att veterinärbesöket gick bra ^^


sv: Han tackar och bugar för det ;D

URL: http://justanothermortal.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se