dagens ridpass

Skrivet 2012-08-15 Klockan 23:40:44

idag så la ja upp en plan innan passet och jag fullföljde den ganska bra.
börja i skritten att böja och töja honom åt alla håll och kanter typ, han är ju så himla böjbar i skritten. Fortsatte med lite skänkelvikningar och skritt piruetter och fick en fin aktiv skritt. 

fortsatte sen i traven med tempoväxlingar och fortsatte variera formen, höja,sänka,böja,sänka osv. HAn gick bra! blir nästan för på tårna och man måste hålla om nästan krampaktigt så han inte ska flyga iväg haha. Dock är jag nöjd att ja nu kan sätta mig ordentligt ner i traven, förut kändes de som ja satt på sadeln på nåt vis men nu sitter jag verkligen i sadeln och kan inverka.

i galoppen är han ganska svår att variera formen på. han går gärna i sin bekvämlighets-zon och man måste vöertala för att få ur han ur den! Så ställde och böjde så gott de gick, och gjorde ett par enkla byten, förvänd galopp och samlingar. 

Han kändes galet fin och verkligen bjöd på sig själv. dock har han inte riktigt styrkan att bära sig i hög form ett helt pass, krullar gärna ihop sig lite, framförallt när man går ner till skritt efter galopp. 

men ja är mkt nöjd med dagens pass, han var riktigt fin bitvis :)

 
 


Kommentarer
Postat av: Charlie

Skrivet 2012-08-16 Klockan 10:45:19
Fina killen!


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se