em jo besviken

Skrivet 2012-08-06 Klockan 18:32:25

Jens Fredrikssons runda var super fin, mycket bättre än de förra tycker jag så bra jobbat av honom!
 
-Prestationsmässigt känns det grymt bra. Det var en väldigt stor bana i dag. Jag hade självklart velat vara felfri, men jag hoppas att det räcker en bit, säger Jens Fredricson.
-Det var utmanande från start till mål, jättestora hinder. Avstånden stämmer inte någonstans. Men ridningen satt super.Fredricson om rivningen:
Från--->http://www.corren.se/sport/sverige-borta-fran-medalj-6112676-artikel.aspx
 
Men sen då, vad hände där? Lisen Bratt Fredricson hade 12 fel och det kanske är förståligt eftersom hon var tejpad och hade väldigt ont efter sin krasch..
 Scanpix
Men Henrik von Eckermann tyckte jag var en stor besvikelse.. Jag skrek bara "Nej!" när han red mot hindret, det syntes ju långa vägar att han inte skulle klara det... Hästen var aldeles för lång och han fick inte upp den ordentligt och ja ett nerslag.. Efter det kom dom ju lite ur rytm och det slutade på 16 fel! – Jag kom in helt fel i ett hinder och rev. Då blev hästen spänd och tappade all rytm, säger Henrik von Eckermann om sina 16 fel.--->http://www.aftonbladet.se/sportbladet/os2012/article15221263.ab
 
Men Rolf göran benngtsson då?? 8 fel där.. Har ju sett så fint ut alla andra rundor så det är klart att det är lite utav en besvikelse att han slutade på 8 fel.. Men han är fortfarande favoriten! När han kommer bra och det flyter på ser det riktigt lätt ut! Scanpix
Nej men den som säger att sverige gjorde bra ifrån sig, nja säger jag då.. Vi sattsade ju på medalj och var väl inte direkt i närheten.. Men fortfarande bra att vi kom så nära genom att ta oss till final, men fortfarande "nära skjuter ingen hare...".
 
Så det blev alltså ingen medalj till sverige i lag hoppningen. Men tyckte att det var lite roligt att det var storbritanien som van på hemma plan och allt, när det var klart att de skulle vinna ställde sig nästan alla på läktaren och heja, måste vara ganska mäktigt för till och med hästen blev lite orolig, haha. Men roligast hade ju varit med ett svenskt guld ;) 

Men det är ju inte kört än, det är ju fortfarande individuella kvar där Jens Fredriksson, Rolf göran benngtsson och Men Henrik von Eckermann ska slåss om guldet, haha. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se