Idag

Skrivet 2012-08-30 Klockan 21:31:00

Har jag skrittat ut en sväng med världens finaste Uno, gillar verkligen den hästen. Han är så lyhörd och okompliserad! Vill kunna rida på honom ordentligt nu.. Han ser alltid så besviken ut när jag vänder hem efter änu en skritt tur, och jag känner hur han bara samlar på sig en massa energi.. Han har även börjat bli lite tjock och tappat muskler, men det är ju resultatet av att han inte blir riden ordentligt.. Lilla gubben eller ja stackars matte kanske som kommer försöka hanskas med ett "ånglok" när jag väl kommer få galoppera på honom, haha längtar!
Världens finaste häst!
 
Och sen har jag provat på att longera Camara, börjar ju förstås sakta men säkert. Så just nu har jag ett långt grimskaft och försöker få henne att gå runt mig med hjälp av rösten och kropsspårket och det gick jätte bra. Har ju börjat träna henne lite gran sådär i NH, försöka få henne uppmärksam på MIG och vilja göra sakerna självmant utan att behöva bestraffa utan vi "leker" fram det, riktigt roligt för hon fattar ganska bra vad jag vill ;) Har tex lärt henne att backa när jag backar vilket oftast funkat utmärkt det är typ det hon fattade snabbast. Men sen hör det ju till var konsentrationen är hur bra det går, haha.
Ska iafl ta det sakta men säkert så just nu gör vi enkla saker så som att anpassa sig till mitt tempo, stanna när jag stannar, backa när jag backar och följa mig utan att behöva dra i grimsaftet, och sen ska jag försöka se hur andra gör osv för att få lite insperation hur man går vidare. Skulle vara jätte roligt om jag kom så långt att hon kan tex longeras utan lina och följa mig osv självmant! Men det är låångt kvar käns det som, men som sagt sakta men säkert :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se