Imorse

Skrivet 2012-08-24 Klockan 15:52:23

Var jag, mamma och Marita (hon ska hjälpa till att springa med mammorna) och tränade med fölungarna i ridhuset, imorgon är det ju dax! 
De skötte sig iafl utmärkt, Arizona försökte inte resa sig eller sparka bakut eller dumma sig som hon gjort förut och det verkar som om hon fattat vad det går ut på. Dock så är hon lite överbyggd så hon har lite svårt att visa en riktigt bra trav, vilket är förståligt. 
Den svarta (som vi har planer på att döpa till Alfonz.. Han har ju inte ett namn än stackarn!) är ännu duktigare genom snäll och lydig. Han har en mycket bättre trav! Men han blir gärna lite exalterad och fattar galopp, men jag tror det kommer gå super med honom imorgon.
Man kan ju bara försöka göra sitt bästa, endå fölungar man håller på med och se har ju ingen erfarenhet av att vara utanför stallplan typ så ingen vet ju hur de kommer reagera. Roligt ska det bli iafl :)
Här har ni snyggingarna:
 
Vad tycker ni? Fina eller hur :)
Påväg till ridhuset gjorde vi en avstickare till stubbåkern med svarta, ville ha uppställningsbilder. Dock blev den bästa när jag höll på med inställningarna fortfarade så jag fick inte riktigt den vinkeln jag vill ha+att mamma kom med på bild :/ haha 
Ville fota när såhär så man ser bakrunden, men tyckte det blev mysiga bilder så planerar att ta med både Arizona och svarta en annan dag och fota igen lite mer seriösare :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se