lite funderingar...

Skrivet 2012-08-02 Klockan 12:51:53

Som jag berättat här är jag anmäld till Nyckelbys ponnydressyr den 11:e. Alltså om två veckor cirka. 
Jag är så galet nervös att jag dör, redan! Jag sätter sån press på mig själv att jag bara tänker, jag måste få en rosett, jag måste vinna, det är bara en LC/ LB. Kan jag rida när jag tänker så? Nej.
I söndags tänkte jag rida igenom programmen och bara få lite koll. Det slutade med att jag hade tårar i ögonen under halva passet, jag kände mig så otroligt sämst att jag bara ville ställa in han i boxen och åka hem. 

Dagen efter red jag ut, skrittade mest med NOLL krav. Dagen efter det fick han vila och igår provade jag igen, det gick bättre, vi kom igenom programmen HYFFSAT. Jag är långt i från nöjd. Men å andra sidan, sist jag startade dressyr i Nyrk cirka ett år sedan. Red jag LC:1 och det gick rent ut sagt skit! det fanns ingen känsla överhuvudtaget, jag var så arg efteråt. Då får jag resultatet: 66% och jag vann den klassen. 
Hur ska man se det? Att min dåliga känsla bara är jag som hittar på  ( filma inte ) eller var domaren bara snäll?

Jag hatar det med dressyr. Att det kan skilja så galet mycket beroende på domaren. Vissa dömmer skitsjysst och vissa är stenhårda och fast att man kan vara nöjdare med ett program än det förra så kanske domaren sänker en med 5%. 


Igår när jag red sa åtminstone marie att han trampade på fint med bakbenen precis under uppvärmningen av passet, det tog jag åt mig så av och det ska jag utnyttja. Jag ska försöka vara lite positiv åt mig själv. Har två veckor på mig att få mer känsla och manda: KÄNN INGEN PRESS EFTER ROSETT
 
 


Kommentarer
Postat av: Sanna

Skrivet 2012-08-02 Klockan 14:46:33
Jag hatar också det med dressyren... Mycket bättre med hoppning då är det liksom inga konstigheter, antingen så river man eller inte tex.
Men dom få ggr jag tävlar dressyr med min hopphäst brukar jag mest försöka se det som en rolig grej (har inte ens en dressyr sadel! haha) tar det inte så allvarligt som du verkar göra, försök att slappna av lite och ha roligt försök se rosetten som en bonus då jag brukar tycka att huvudsaken är att man har roligt :) jag tror säkert att det kommer gå bra! ska hålla tummarna för dig :D ska hålla utkik efter resultatet sen också!

Svar: åh va roligt! tack för din kommentar :) Grejjen är ju att jag inte ser det så allvarligt egentligen utan ja tänker nästan mer på vad alla andra ska säga. lite prestationsångest. Men ska försöka att slappna av och ha roligt med min ponny istället :) tack!
ryyttarduon.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se