Lördagens tävling, dressyr i nyckelby

Skrivet 2012-08-13 Klockan 18:14:25

LC:1

På framridningen: Var han superfin, mjuk, böjbar och på g. Kändes otroligt rund och fin i galoppen, kraften kom bakifrån liksom. 

På Banan: För det första så hoppade han till av bokstäverna. Det var som stora boxar med bokstäver på. Dom hoppa han till för och sa ja till honom skutta han ännu högre och rakt fram... Då tänkte jag liksom: det här går åt helvete. Men försökte bara trycka på honom framåt, tog lite galopp innan ja vände upp så ja fick med bakbenen direkt.  Fick inte riktigt ut honom i hörnen och han var otroligt spänd under nästan hela ritten. Var lite sådär nöjd när jag kom ut, men blev betydligt mer nöjd när cassandra ropade : du ligger i ledning på 68 %.  Jag låg kvar i ledning och vi tog första platsen på dom procenten. tvåan hade 65 % , så NÖJD! 
fick sju:or rakt igenom hela protokollet nästan, fyra  6:or :)
Domarens kommentar: Mycket välridet på lycklig ponny!! Mjukt och följtsamt!


LB:1 

På framridningen red jag fram honom ännu kortare tid här än till första. Och han kändes likadan här som på förra framridningen, väldigt på g men också väldigt spänd vilket gjorde det otroligt svårt att han kvar honom i rätt galopp på diagonalen.

På banan: Här var han så mkt lugnare och finare! Kändes mycket mjukare och mer harmoniskt. Bitvis kändes han NÄSTAN lika lugn som hemma :) Allt flöt på finfint och jag log nästan under ritten, sen slappnade jag av lite för mkt på sista galoppen där han tog chansen och bytte efter ungefär halva diagonalen då sa ja rent ut: helvete. haha! Men vände upp och gjorde halt och var ändå nöjd där :)  gick upp i ledning igen på 65% men slutade som två :)
mestadels sjuor och några sexor, en fyra på galoppen där han bytte. 
Dommarens kommentar: Välridet på trevlig ponny! Mjuk och följsam ritt. Blir ibland lite låg och öppen i formen. 


Förövrigt: Jag är riktigt nöjd över travdelarna som nästan brukar kännas skit! Jag är även otroligt nöjd med min sits, kan såklart bli väldigt mkt bättre men nu kan jag åtminstone sitta ner på han :) Uppridningarna till hälsningarna har jag fått 7:or på där jag brukar få 5:or då han blir så himlans vinlig men hade en riktigt fin trav i lördags, bra tramp! SER NI FÖRÖRVRIGT HUR FIN HAN ÄR I KROPPEN JUST NU?
 
 


Kommentarer
Postat av: Victoria

Skrivet 2012-08-13 Klockan 20:44:55
Ser skit bra ut på båda videorna ! :)

URL: http://victoriamariajohansson.blogg.se

Postat av: Emelie

Skrivet 2012-08-14 Klockan 20:09:29
Vad fin han är :D

Och vad duktiga ni är ...

Postat av: Henrik Johansson

Skrivet 2012-08-16 Klockan 16:25:52
Grattis Grattis!!! det kunde man knappt tror om Sam.. fortsätt TÄVLA!!:)


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se