Camara

Skrivet 2012-07-16 Klockan 11:43:41

Igår tog jag in Camara från sommarbetet för jag och mamma skulle åka med henne till veterinären och se om hon var dräktig. Och det var hon! :D Så nu får vi se vad det blir fr någon föunge nästa år! 
Men Jag borstade iafl på henne osv och jag har lyckats uppfostra henne bra, hon stod bara och njöt. Dock dumma hon sig lite när jag skulle göra rent hovarna med en svamp och vatten, men det kan man ju förstå hon är ju trotts allt bara 3 år. Men jag tror mycket på denna häst och vill kunna tävla henne nu, haha. 
Men mamma och jag passade iafl på att ta någon form av uppställningsbilder på henne för att kunna se hur hon utväcklas senare sen när hon ska börjas rida lite mer ordentligt osv :)
 
Men det näst bästa med igår förutom att hon var dräktig var att hon nästan gick rakt in i transporten! Behövde bara en liten övertygelse och sen så gick hon in! Hon har ju varit ganska dum att lasta och rest sig osv men det verkar som hon mognat l´till lite och fattat att det bara finns en utväg och det är att gå in i transporten. Jätte skönt att hon fattat det då det jobbigaste som finns måste vara att ha en häst som inte går att lasta. 
 
Det var en trött häst jag hämtade in från hagen
Gäsp, haha
 

ni får tänka bort den enorma magen.. Men hon går ju faktiskt på sommarbete!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se