Hemma för stunden

Skrivet 2012-07-06 Klockan 12:06:48

Fick sluta lite tidigare idag pga att jag blev klar med det jag skulle göra så nu ska jag göra mig iordning för att åka till stan och jobba där. 
 
Men först ett innlägg förstås! Har massa bra inlägg i huvudet men har ingen tid att skriva dem! Så i helgen ska det skrivas, haha.
Jag och mamma hade kanske tänkt att åka till Falsterbo i veckan som kommer och eftersom vi bara ska vara där en dag vill jag så gärna gå på onsdagen för då är "tour of amatures" finalen! 
Tycker det ju förstås skulle vara roligt att se roffe och alla dom men eftersom jag har ett dröm mål att lyckas kval in till Tuor of amatures nästa år skulle jag så gärna vilja se finalen, bli lite inspererad och sporrad liksom! Ett mål är ju alltid bra med träningen och delmål förstås. Mitt delmål just nu är att få honom superstark i höger galopp och bli stadiga i 120 cm. Sen får vi se hur det går, bra förhoppningsvis! ;)
 
(Alla bilder från google) Bild från amature klassen förra året.
 
Vad har ni för mål med era hästar?
 
 


Kommentarer
Postat av: Linnéa ♥

Skrivet 2012-07-06 Klockan 17:53:12
Jag älskar att ha mål med hästen eller mej som ryttare! Just nu har jag inga, men jag fixade ett mål med Regina som var att kunna tävla 90cm med förtroende. Vilket är väldigt stort för den hästen c: Nu ska jag bara komma på några nya som faktiskt går att uppfylla D

Svar: Va roligt att du klarat ditt mål! När man klarar sina mål känns det verkligen som om man har utvecklas :)
ryyttarduon.blogg.se


URL: http://thinkandsmile.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se