Jobb jobb och mera jobb....

Skrivet 2012-07-04 Klockan 23:55:34

Usch käns som om det ända jag gör är att jobba just nu.. Går upp kl 7 för att åka till ett hönseri där jobbar jag fram till kl 12 sen fort hem äta, duscha och åka in till stan för att jobba på ett tryckeri från ca 2 till 6.. Och sen hem och rida. Idag red jag inte förens klockan var halv 10 för det var en massa annat jag var tvungen att göra innnan osv. Men men man kan inte ha en tävlingshäst som går halvdant bara för att man jobbar ;)
 
Idag var det iafl hoppning på shemat! Fick några riktigt fina språng, det kändes att det var ett tag sen jag hoppade ordentligt för Uno blev jätte glad och tog verkligen tag i hindrerna! 
Idag var det iafl mycket teknik övningar och en liten bana på slutet.Två övningar var att hoppa på en U och C båge. Och jag är faktiskt förvånad över hur bra det gick! Först när pappa sa att jag skulle hoppa ett plank-u sväng-till en kombination på ca 120 tänkte jag "kommer aldrig få honom svänga så fort utan att han blir lång" men var noga med att få med honom på yttersidan och sen var det bara att svänga och det gick hur bra som helst. 
Sen hoppde jag en bana på ca 110-120 cm, och han kändes väldigt fräsch och framåt på många språng var han en bra bit över hindrerna, men det var inte höjden som var fokus idag. 
 
Det enda som blir ibland är när jag känner att han kommer hoppa för nära eller för tidigt så vill jag gärna "korigera" det åt honom och då går det åt skogen... Han hoppar ju men det blir liksom inget flyt i det. Pappa säger då en sak som jag tycker är väldigt bra- Du bestämmer bara tempot och riktningen, hoppa måste han lära sig att sköta själv. Och det stämmer ju att om jag bara sitter stilla i sadeln och reglerar tempot löser han det liksom själv. Det är bara när det är lite väl lågt då tycker Uno att det är för lätt och hoppar gärna ett galoppsprång innan, haha.
 
Har iafl nog spanat in nästa tävling, så taggad!
 


Kommentarer
Postat av: corny

Skrivet 2012-07-05 Klockan 12:26:39
Hej! Vill du att din blogg ska få synas lite extra?
Nu har jag återigen börjat med tävlingen Helgens Blogg, med superenkla regler! Allt som behövs är en liten kommentar :)
Hoppas att du vill vara med. Och om du inte vill ha sådana här kommentarer så ber jag om ursäkt!
http://cornyz.blogg.se/2012/july/helgens-blogg-ar-tillbaka.html

URL: http://cornyz.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se