lite funderingar

Skrivet 2012-07-23 Klockan 16:57:45

Dagens pass var ett riktigt dressyrpass och jag vet inte riktigt om jag är nöjd llr inte. Känner verkligen inte att de gick dåligt men känner ändå inte heller att jag är nöjd på nåt sätt. 
I traven är han riktigt svår just nu, Känns som jag inte kmr åt honom och han ålar sig litegrann, plöjer även på så fort han får chansen. Alltså har jag riktigt svårt att få ihop en samlad trav.

I Galoppen så är han fin så länge jag håller om ordentligt och är tydlig med vad jag vill. 

Jag red delar ur LB programmet idag, och våran svagheter är ju helt klart ökningarna! I traven orkar han inte riktigt länga hela snett igenom utan tappar powern nånstans i mitten och i galopp ökningarna vill han bara dra iväg och sen blir det korsgalopp.  Men galopp ombyten har ju vart i centrum av vår träning hur länge som helst så att han vill ju byta är ju inget fel egentligen, bara det att han är inte lika lätt att stoppa nu. 


Har hittat en i Nyckelby där jag skulle vilja starta LC och LB bara för att känna på de och se vart vi ligger. jämföra med gamla resultat osv. Men däremot har jag ingen skjuts dit.. Tänkte kolla med syster också men misstänker att hon jobbar..  

 


Kommentarer
Postat av: Tussie

Skrivet 2012-07-23 Klockan 19:00:49
Jättefin blogg!

URL: http://londonryttaren.blogg.se

Postat av: sara

Skrivet 2012-07-23 Klockan 19:22:05
Hej! Nu har du chansen att bli länkad i min blogg och få en kommentar om vad jag tycker om din blogg! Bli veckans blogg genom att följa reglerna:
http://www.nattstad.se/sarawiklund?id=3616662

URL: http://nattstad.se/sarawiklund


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se