NEW

Skrivet 2012-07-14 Klockan 21:28:31

Idag var jag och mamma på sharpman, och vem stöter jag på? Jo Stewballs nuvarande ägare! Haha jag som precis hade skrivit ett innläg om Stewie och så möter vi dom, världen är liten? Nej men dom berättade iafl att det var bra med honom och att dom hade vunnit en L:A förra helgen, skit roligt!
 
Men iafl när vi var på sharpan hade dom lager ränsning så hittade jag ett skit snyggt classic panband för halva priset:
 
Det kostade då 600 kr (eller ja 594 kr) vilket jag tyckte var ett bra pris med tanke på vad det hade kostat och sen att classic är ett bra märke så förhoppningsvis ska det inte vara några problem med att stenarna ramlar bort, vågar ju knapt andvända mitt gröna då jag är rädd för att stenarna ska lossna, haha. 
Gillar att det var svarta stenar då hela hans träns är svart kommer det smälta in perfekt och inte synas fast det kommer synas. Diskret men snyggt, haha.
 
Så sen när jag gick ut i stallet var jag ju förstås tvungen att prova det ;) 
 
Satt perfekt, även om Uno inte var så glad åt ideen att bli fotad idag.. Haha han blunda på massa kort så inget blev specielt bra, för antingen så blunda han eller så blev dom suddiga.. Vill ha en systemkamera!
 
 
Sen tog jag hand om hans sår och idag såg det ut såhär:
 
Känns som han blir bättre och bättre för varje dag! :) Så var även ute och gick en liten sväng med honom idag. Då lyckades jag fånga honom lite bättre på bild!
 
Väldigt nöjd över mitt köp idag, det kommer andvändas på Camara också hade jag tänkt när det börjar bli dax att rida henne :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se