Var nere i sommarhagen

Skrivet 2012-07-28 Klockan 15:10:40

Och tittade till Arizona och Ellen, Arizona blir bara större och större för varje dag som går!
 
Var iafl nere för att fylla på vatten och spruta flugmedel på dom, annars såg dom ut att ha det toppen!
Jag och min bror fyller på med vatten, vi hämtar vattnet från ån och fyller i ett badkar. Dom har kunnar gå i och drika själva en gång i tiden men så fastnade en häst för några år sen så brandkåren fick komma och dra upp den, haha, så sen dess får dom inte längre dricka själva.'


Kommentarer
Postat av: Amanda

Skrivet 2012-07-29 Klockan 00:11:55
Är ån ren och så?? (vill inte verka typ mammig nu xD) men man vet ju aldrig om det är en å med bäckar från andra ställen som rinner ner i ån och dom bäckarna kan ju rinna förbi åkrar som blir besprutade (vet att våran å har så iaf :D)
Men det har ni nog koll på ;P kul iaf att hästarna( hm kunde förut) dricka direkt sådär :DD

Svar: Ja den är såpass ren att det är ok att låta hästarna dricka vattnet :) dock tycker vi inte att det är den bästa lösningen för man vet ju aldrig riktigt säkert och det bästa är ju att ha renare vatten från en slang eller liknande! Men nu finns inte den möjligheten på det betet :/ och vattnet är det ju absolut inget fel på bara det att det bästa vore ju att ha vatten från en brun osv, men vattnet från ån funkar absolut :Dhaha jo det är ju alltid roligt för dom att kunna dricka själva och kunna busa lite vid vattnet, men inte på be kostnaden av att dom kan fastna, haha ;)
ryyttarduon.blogg.se


URL: http://amandaseamountain.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se