Dagens ridpass

Skrivet 2012-06-27 Klockan 23:53:42

Gick helt ok, inte super bra men absolut inte dåligt! Han kändes bara lite ofocuserad och stel. Men det kändes som om han var mycket stelare än vad han såg ut sen på filmen, så det var ju bara bra. Måste ju tänka på att han inte ridits ordentligt på ett tag så det tar ju ett tag att hitta tillbacka helt.
Men på lördag ska Marita hjälpa mig och det kommer nog bli superbra för han blir alltid så fin efter att hon har ridit, hon kommer liksom åt honom mycket bättre än jag gör så hon får igenom honom mycket bättre och verkligten mjukar upp honom! Underbart! 
 
Filmerna kommer imorgon för dom har inte laddats upp än men då hade jag iafl tänkt visa filmer från när Marita har hjälpt mig så kan ni se skillnaden själva på hans form och min ridning! (för man rider faktiskt MYCKET bättre om någon skriker åt en vad man ska göra, haha )
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: F

Skrivet 2012-06-28 Klockan 02:39:27
skulle du vilja rösta på min bild (bild nr 2) här http://gollasfoto.blogg.se/2012/june/finalisterna-i-fototavlingen.html#comment om du gör det får du en länk i min blogg! (säg till så jag vet om du röstat):D
om du inte gillar såna här kommentarer så ber jag om ursäkt! :)

URL: http://withawhisper.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se