dagens pass

Skrivet 2012-05-28 Klockan 19:29:37

Sam har länge känts sådär under de flesta passen, under uteritterna har han varit totalt galen och bara dragit, jag har inte känt igen honom där men det är ju glädje och på banan har han gått helt okej, där är det mest jag som '' oj nu gjorde han inte den skänkelvikningen så bra'' sen struntar jag i det typ, jag har inte orkat ta tag i problemet och rätta till det. Så det jobbade vi på idag.


I skritten började jag som vanligt med att ställa och böja, göra lite krumelutter och några slutor.

I traven började jag trava på åttvolt och ställa&böja, övergick sen till serpentiner och fortsatte där med ställningen men satte lite högre krav.Travade sen över bommar. När han kändes fin där så satte jag mig ner i traven och började med skänkelvikningar och slutor. Det gick okej, skänkelvikingar har vi ju haft lite problem med länge så dom är jag ändå nöjda med och slutorna gör han jättefint!

I galoppen började jag bara galoppera på i ett friskt tempo runt banan och på stora volter. Kortade sen upp honom och gjorde lite tempoväxlingar innan jag började med galoppbommarna. Där efter travhoppade jag lite grann och körde lite lydnad över små hinder.

I helhet är jag nöjd med dagens pass, Jag var på sådär bra ridhumör när man är så lugn men ändå visar vad man vill och har ''gör om gör rätt'' tänket. Blev inte sur eller något utan tog det bara lugnt och gjorde det igen. Alltså är jag nöjd med dagens pass, även om jag inte fick den där WOW känslan är jag mer än nöjd och sam var så fin! 



Kommentarer
Postat av: sara

Skrivet 2012-05-28 Klockan 22:14:33
sv. Tack snälla :D

URL: http://ussing.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se