Dagens ridpass, hoppning

Skrivet 2012-05-09 Klockan 22:26:49

Eftersom det typ slutade regna när jag skulle rida bestämdde sig jag och pappa för att hoppa istället! Super roligt var det! Så här såg banan ut som jag hoppade, dock så var det ganska mörkt ute när jag skulle fota så blev inte se bästa bilderna, haha:
Det var iafl ett räcke på ena långsidan, sedan 2 mindre räcken i kors över varandra och sedan en ganska bred oxer på andra långsidan.
Han var iafl superfin när vi hoppade en bana som löd så här: första hindret var ett av de mindre räckena från höger varv och anridningen blev som snett igenom, andra hindret var det andra mindre räcket fast åt motsatt håll alltså snettigenom fast i högervarv så det blev som en ögla. Landar i höger varv och hoppar det större gula räcket på långsidan och därefter oxern.
Han var fin redan när jag red fram, lyssnade på mina hjälper osv. Och sen idag när jag hoppade fick jag lite av en "aha" upplevelse! Då pappa sa åt mig att när jag vände upp mot hindret skulle jag lätta lite på handen i bara något galoppsprång och sen ta tag i honom igen, helt plötsligt tog Uno tag i hindrerna mer en han någonsin gjort! Det var som om när jag lättade sög han tag i hindret och sen när jag tog i honom hade han fortfarande drivet kvar men han var inte lika tillbacka eller spänd som han ibland annars är mot hindret. Och sp fick jag jätte fina språng och på den bredare oxern kände jag värkligen hur hans rygg liksom tryckte upp mig i luften typ, det var iafl en underbar känsla!
Så nu är jag jätte taggad inför tävlingen på söndag!!
fina häst <3


Kommentarer
Postat av: Klara - S H U M P I Z E N

Skrivet 2012-05-09 Klockan 23:04:23
sv; Följer er nu, säg till när ni följer mig :)

URL: http://shumpizen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se