Måste ha grejer

Skrivet 2012-10-04 Klockan 13:16:44

Skulle vilja åka til sharpman/hööks/travshoppen och köpa grejer till mig för en gångs skull. Skulle behöva ett par nya schaps då mina är helt trasiga nu.. Sen skulle jag behöva ett par nya stallskor då det är hål i mina och inte så kul nu när det typ regnar hela tiden, blöta fötter är en av de saker jag hatar. Sen skulle jag vilja ha en ny hjälm då den jag har har jag haft i ca 3-4 år nu så den ser inte så fräsh ut+ att den antagligen inte skydder så bra då jag ramlade av på lisa en gång och hamna under henne så hon sparka (som tur va) i hjälmen. sen är ju alltid ett + med ett par nya vita ridbyxor då mina inte blir riktigt rena i tvätten längre och gärna någon snygg jacka nu till hösten då det är hål i min som jag har nu..
 
Märks att jag prioriterar hästen när det kommer till att köpa grejer, hah. Föresten så skulle Uno behöva ett nytt regntäcke då det han har bet han sönder så var tvungen att ta bort innerfodringen och nu har jag upptäckt att täcket blir blött jätte fort, suck -.-
 
Och vad ska pengarna till allt detta komma från undrar jag.. Min lön kommer in aldeles snart men den räker kanske till typ 1/8 del av det grejer jag faktiskt behöver.. Mamma kommer antagligen sponsra lite men känns som jag bara ber om pengar hela tiden ta bara startanmälningarna..
 
 
Nu ska jag iafl gå ut till stallet och mocka osv, kanske rida eller så rider jag senare. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se