Blogg lusten ligger inte på topp...

Skrivet 2012-09-27 Klockan 16:02:17

Men iafl, i förgår hoppade jag på uno. Han skötte sig bra så det käns bra inför tävlingen på lördag! Hoppade det som jag haft svårast  med, haha. Kombination räcke räcke och tripelbarr. Enda stoppet jag någonsin fått på Uno är på en trippelbarr! 
Hoppade som sagt kombinationen och vi har ju tränat på det ett tag nu eftersom han är så stor måste man få tillbacka honom snabbt för att han inte ska bli lång till b hindret... Men det är INGA problem längre, så superskönt. Dock den där trippelbarren.. Hoppade inte så högt och då blir ju min häst lite nonchalant och hoppar gärna 1 till 2 galoppsprång innan hindret, och det är inte så bra när det är ett ganska långt hinder, hehe. Men efter många språng så fick vi till det någolunda.. Vet iafl hur jag ska hantera om det kommer en nu och sen om det kommer en på tävlingen så lär det ju vara lite större så då har han nog lite mer respekt för hindret :)
Pappa berömde iafl att han tycker att Uno ser jätte fräsch ut nu! Superroligt att det inte bara känns så utan det syns även :)
 
Sen igår red jag och pappa ut, jag tog ellen och pappa tog uno, inga problem där heller skrittade bara och båda hästarna skötte sig trots bilar och regn..
 
Och idag ska Marita hjälpa mig med Uno, ska bli jätte roligt är skit taggad! Men inte lika taggad som jag är inför tävlingen på lördag ;)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se