det är dags

Skrivet 2012-09-12 Klockan 17:15:48

tid för mig och uppdatera va?


förra veckan så vilade sam från söndagen till i måndags. alltså en vecka då jag först var sjuk, ( man är sjuk om man inte ens kan rida) och sen i fredags åkte jag till syster i uppsala. 
Så i måndags var ja väl itne sådär supertaggad, tänkte att ja skulle ha en super seg häst, seg för skänkeln och stel och hård liksom. MEN ICKE! Det var nog ett av våra bästa pass under hela våran tid tillomed! ÅTERIGEN har sam bevisat att han vilar sig i form. Blev ett riktigt svettigt dressyrpass men fy fan va bra de gick, otroligt på riktigt! 
Kanske ska lägga in lite små vilor då och då till han ? Tror både han och jag behöver det då och då :)


I tisdags vilket egentligen är vilodag åkte jag ut ändå, just för han stått i en vecka, och då red vi på banan igen och skutta två små hinder på 50 cm. Det var kul!

Idag red jag ut och vi var ute i nästan två timmar, mestadels skritt också men de lilla jag jobbade honom var han superfin. Mys uteritt, gick ner i vattnet i sixtorp och plaska lite och myste sen runt på olika stigar i skogen.

Imorgon tänkte jag köra på ett dressyrpass igen och sen vilar han fredag :)

Har även två tävlingar ja vill åka på innan säsongen är slut och nästa bli troligtvis i MArs nästa år. Så sorgligt egentligen haha! 

Kommentarer
Postat av: Annika

Skrivet 2012-09-12 Klockan 17:24:59
SV: tack :D

Vilken härlig bild du har i detta inlägg!

URL: http://blogofphoto.webblogg.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se