En blandad dag

Skrivet 2012-09-16 Klockan 00:10:39

Det blev ändrade planer idag så uteritten blev uppskjuten tills imorgon, lite tråkigt då jag sett fram emot det men pappa fick förhinder så vad ska man göra ;)
Red istället ett litet hårdare pass på Uno. I början av passet hade jag ingen motivation alls...! Inte så att det var tråkigt att rida men idag hade jag noll ideer på vad jag skulle göra (brukar alltid ha en "plan" över vad jag sa göra med varje ridpass då jag tycker man får ut mer av dem då :) )! Först hade jag tänkt att rida ut iafl men så kände jag att jag skulle vilja rida lite på banan om jag skulle rida ut imorgon men när jag väl var på banan ville jag rida ut och jag kände mig trött och viste inte riktigt vad jag ville göra.. Men så gick jag till stora banan och där stod det små ca 30-50 cm hinder på banan så jag skuttade över de några ggr, och sen började jag galoppa och jobbade med ökningar och minskningar och någonstans när jag började hoppa så kom motivationen tillbacka och jag hittade kraften till att hålla om honom ordentligt och han kändes fin, inte superfin men fin :) Han var lite ofockuserad men det tror jag berodde på att jag velade så mycket i början av ridpasset -.-
Vad lär man sig av detta då? Jo att planera i förtid!
 
Glömde lägga på täcket på Uno idag också och självklart så rullar han sig... Som tur vad så var det ju bra väder idag, men... Såhär såg min häst ut när jag skulle hämta honom  hagen... suck
 
Sen efter jag hade ridit så städade jag i sadelkammaren, tog dock inga förebilder :( Men såhär ser det ut i min sadelkammare :

 
 
 
 
 
Ordning och reda
 
Och efter jag städat i sadelkammaren hjälpte några till i stallet med att fixa hagarna (vi ska göra en hage större då vi ska ta hem våran hingst, Julius, snart) det resulterade i nyfikna hästar..

Snygging
 
alla kollar in stolparna, haha

Tycker Moa ser läskig ut på denna bild... :s Moa kolla vad de nya stolparna smaka, haha så typiskt moa på ngt sätt...
 
Detta var väl det jag haft för mig idag, hoppas ni med har haft en bra dag idag :)


Kommentarer
Postat av: julia's

Skrivet 2012-09-16 Klockan 12:46:25
Vilken fin blogg ni har! :)

Svar: tack :)
ryyttarduon.blogg.se


URL: http://juliaajohanssonlind.webblogg.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se