Känslan som uppstår...

Skrivet 2012-09-09 Klockan 21:37:04

när det känns som om man kam han fattar att det inte gör ont längre och det är helt underbart. Det är som en helt ny häst :) Idag red jag först runt galoppslingan och konditionstränade honom och efter det red jag lite i ridhuset i en mer samlad form, och han är så fin.

Han är liksom mycket stadigare i formen i övergångarna och i ökningarna, han känns även mycket mjukare från början av ridpasset nu och han har mycket bättren rida i timmar för allt bara funkar och det är så j*vla roligt! Uno känns fräschare för varje dag som går, det är som o steg i frambenen!

Nej men efter dagens ridpass var jag som en sol! Jag fick liksom under ridpasset kolla klockan så jag inte skulle rida allt för länge (tar det ju lugnt nu första veckan) det var så härligt att rida och känna att allt funka skänkelvikningarna, övergångarna, ökningarna ja verkligen allt bara flöt på! Kunde ridit i evigheter.. haha. Och sen när jag kom tillbaka till stallet och hoppade av kändes det som om benen skulle ge vika, haha, de bara skaka och kändes verkligen som spagetti! Super härligt!Kommentarer
Postat av: Lisa

Skrivet 2012-09-09 Klockan 22:10:26
svar: tack så mycket! Vill ni göra ett länkbyte? :)
Kram

URL: http://hstochfoto.blogg.se

Postat av: erika

Skrivet 2012-09-10 Klockan 12:51:39
glada nyheter!! :D

Svar: japp :D
ryyttarduon.blogg.se


URL: http://www.erikajoyisabella.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se