sååå trött

Skrivet 2012-09-17 Klockan 17:30:47

Satt i skolan från kl 1 till 20 över 4 idag och pluggade... Helt slut nu. Ska iafl gå ut till stallet snart och rida på min lilla bushäst Camara, men först ska jag berätta om igår. 
 
Började ju med att pappa och jag skulle rida ut, men när jag tog in Uno för att borsta honom upptäckte jag att han hade tappat vänster baksko.... trött jag blir.. Men hovslagaren kommer på onsdag, tur det. 
Iafl så då bestämde vi oss för att gå ner till ridhuset istället med bara Camara :)
Kom ner till ridhuset och det var dressyrträning bara en häst dock och man får faktiskt rida där endå så vi sa att vi hade en unghäst och att vi inte skulle  vara här så länge, allt var ok osv. 
Jag börja rida och allt går bra tills den där idioten som red lektion galopperade förbi oss med kanske 2 m avstånd i full fart trots att tränaren sagt åt henne att hålla sig på volten så att vi kunde bli klara! Camara blir väldigt stressad och jag försöker lungna henne men sen kommer ryttaren igen och rider förbi i galopp utan någon hänsyn till att jag har unghäst trots att hon viste det! Då blir tränaren skit sur vilket jag tyckte var bra för! men det blir liksom för mycket för Camara och jag bestämmer mig för att gå ut trotts att hon lovade att inte rida så nära igen (detta var en vuxen persson). Så fort pappa öppnar ridhusdörren flyger Camara ut och börjar galoppera och alla ben flyger åt alla håll hemåt, men jag sitter bara lungn och sansad och tänker jaha nu då typ, haha. Men jag lyckas mest med rösten och mitt lung att lugna ner henne så vi kommer kanske bara 15 m från ridhuset innan jag får stopp på henne. Mitt lilla sto är helt fövirrad och jag fortsätter att prata med henne och sen sätter jag igång henne och skrittar runt lite tills hon slappnar av. Sen går vi upp till våran ridbana och så rider vi i skritt och trav där, hon var ganska spänd i början men inte så kanstigt tyckte jag och efter en stund slapnar hon av. 
 
Jag är övertygad om att om ryttaren inte ridit så nära hade det inte blivit några problem, men å andra sidan måste de ju lära sig det med. Jag är bara nöjd över att hon inte gjorde något dumt för att vara "dum" utan av missförstånd och av att hon blev lite överrumplad. Sen lungnade hon sig fint så det var bra :) 

Inte lätt att vara liten<3
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se