Upp tidigt imorgon

Skrivet 2012-09-07 Klockan 22:41:35

Imorgon är det rixföl! Det inebär putsning och tvättning av hästar tidigt imorgonbitti, men det ska bli super roligt så det är det värt!
 
Annars har Uno fått stå idag, min lillebror har fyllt år så har haft fullt upp hela dagen och jag kände att jag inte kunde rida vid halv 10 idag eftersom jag ska upp så tidigt imorgon.
Men igår red jag sent, var klar vid 20 över 9 men det var det värt! Han var 100 ggr finare än vad jag trodde att han skulle vara, trodde han skulle vara överladdad och bara springa runt typ haha.. Men det gjorde han inte utan han var lungn och väldigt mjuk faktiskt, men det som slog mig mest var frambenen! Han hade mycket större rörelser med frambenen, kändes tydligast i galoppen, han var liksom mer "luftig" i språnget :) Jag tror det beror på att han antagligen inte har ont längre, han kan ju liksom ha haft ont länge och då inte gjort mer än han behövt. Skulle vara helt underbart om min lilla olycksfågel kunde hålla sig hel nu så vi kan börja tävla igen! haha
 
Camara då? Jo vi har bokat tid på kliniken på onsdag, då ska det göras en hältutredning och hennes tänder ska kollas så får vi se hur det går.


Kommentarer
Postat av: Victoria

Skrivet 2012-09-09 Klockan 10:02:05
Vad har hänt med camara?

Svar: hon är halt, okänd orsak :(
ryyttarduon.blogg.se


URL: http://Victoriamariajohansson.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se